Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00

Valmistusaineet
4 entrecôtepihviä
1 – 2 tl sormisuolaa
1 tl mustapippuria myllystä
SALSA
2 (punaista) kesäsipulia varsineen
1 tl sormisuolaa
2 tl sokeria
2 rkl punaviinietikkaa
4 rkl oliiviöljyä
1 prk (180 g) Valio Eila® salaattijuustoa
rasia (250 g) keltaisia kirsikkatomaatteja
rasia (250 g) punaisia kirsikkatomaatteja
1 kurkku
3 dl kivettömiä kalamata-oliiveja pilkottuna
1 dl hienonnettuja yrttejä esim. oreganoa ja basilikaa
Valmistusohje

Ota pihvit hyvissä ajoin (väh. 30 min) huoneenlämpöön. Mausta suolalla ja pippurilla. Valmista salsa odottaessasi.
Leikkaa sipulit ohuenohuiksi suikaleiksi. Ota vihreät osat erikseen. Sekoita suola, sokeri ja etikka keskenään. Lisää sipulit ja anna maustua vähintään 10 min. Älä heitä marinadia pois, vaan sekoita sen joukkoon öljy salaatinkastikkeeksi.
Murustele juusto käsin sipuleiden joukkoon. Lisää vielä kuutioidut tomaatit, kuorittu ja kuutioitu kurkku ja viipaloidut oliivit. Sekoita kevyesti ja viimeistele yrteillä ja kesäsipulin varsilla.
Sivele hieman ruokaöljyä pihvien pintaan ja grillaa molemmin puolin n. 2 min.
Tarjoile heti.
VINKKI
* Tarjoile rapean leivän ja tsatsikin kanssa.

Aina tuoreetta!