Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00

Köfte eli turkkilaiset lihapullat

  1. 400 g lammasjauhelihaa
  2. 2 viipaletta valkoista leipää
  3. 1 dl vettä
  4. 1 dl jogurttia
  5. 1 kananmuna
  6. 2 rkl sitruunamehua
  7. 3 rkl persiljasilppua
  8. 1-2 murskattua valkosipulinkynttä
  9. 1 tl juustokuminaa
  10. 1 tl kuivattua minttua
  11. ripaus chiliä
  12. 1 1/2 tl suolaa
  13. mustapippuria

Ohjeet

1. Poista leivistä kuoret ja murenna sisus kulhoon. Lisää vesi ja

jogurtti ja anna leivän turvota hetki. Sekoita leipään käsin jauheliha ja

muut ainekset. Älä vaivaa liian kauan, että pullista ei tule kuivia. Anna

taikinan tekeytyä jonkin aikaa.

2. Muotoile taikinasta kostein käsin isohkoja hieman soikeita pyöryköitä.

Paista pyörykät 225-asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.

Käännä pyörykät paistamisen puolivälissä.

Aina tuoreetta!